Подаруйте своїм коханим і близьким інтелектуальний, вишуканий подарунок повний позитивного настрою.

Подарунковий сертифікат на Майстер клас з Флюїд Арт

ОСНОВА ПОЛОТНО 40х30 см

Даний сертифікат дає можливість відвідати Майстер клас з малювання у техніці Флюїд Арт (Студія на вул. Костьольна, 9, оф. 47). Всі матеріали надаються студією: основа Полотно на підрамнику 40х30см, кольори-фарби, супутні матеріали, рукавички, нарукавники, акрилові фарби у необхідній для заливання одного шару товщиною 3-4 мм кількості.

На початку майстер-класу проходить детальний інструктаж і в першу чергу ми пропонуємо вибрати тип картини для столика з наших каталогів. Після ознайомлення з великою картотекою фотографій Ви зможете відразу розпочати створення Вашого шедевра акриловими фарбами під чуйним керівництвом викладача.

Теорія (в помірній кількості) та практичні поради даються художниками-викладачами під час уроку.

  • Сертифікат надається на відвідування 1 Майстер класу для однієї людини (тривалість 140 хвилин) у студії Артакадемія за адресою вул. Костьольна, 9, оф. 47.
  • Термін дії сертифіката (1 місяць з дати продажу) включає в себе на вибір майстер клас з Флюїд Арт, а також можливо перерахунок і відвідування за попереднім повідомленням — курси малюнка олівцем, живопис маслом або малюнок аквареллю.
  • РЕЄСТРАЦІЯ — після придбання сертифіката, необхідно зателефонувати адміністратору або написати в чат на сайті для бронювання місця на певну дату.
  • Локація: М. Майдан Незалежності. вул. Костьольна, 9, оф. 47. Вхід через арку. Пройшовши арку, ліворуч перші двері. Код дверей 47к, 3 поверх.

Контакти:

067 8037331

 

Мапа

 

Facebook Comments