Подаруйте своїм коханим і близьким інтелектуальний, вишуканий подарунок повний позитивного настрою.

Подарунковий сертифікат на Майстер клас з Епоксидної смоли (Підсклянники)

Після успішної оплати Ви автоматично перейдете на сторінку, де можна буде завантажити сертифікат.

Цей сертифікат дає можливість відвідати Майстер клас з малювання Епоксидною смолою (Студія по вул. Костьольна, 9, оф. 47). Всі матеріали надаються студією: Епоксидна-смола, кольори-фарби, ефекти, поталі, золоті та срібні присипки, форми, супутні матеріали, рукавички, нарукавники.

Спочатку майстер класу проходить детальний інструктаж і в першу чергу ми пропонуємо вибрати тип підсклянників для заливки. Після ознайомлення з великою картотекою фотографій Ви зможете відразу розпочати створення Вашого шедевра епоксидною смолою під чуйним керівництвом викладача.

Теорія (в помірній кількості) та практичні поради даються майстром під час уроку.

  • Сертифікат надається на відвідування 1 Майстер класу для однієї особи (тривалість 140 хвилин) у студії Артаакадемія за адресою вул. Костьольна, 9, оф. 47.
  • Термін дії сертифіката (1 місяць з дати продажу) Включає участь у майстер класі з Епоксидної смоли з заливки підсклянників у кількості 4х штук розміром 12см.
  • РЕЄСТРАЦІЯ — після покупки сертифіката, необхідно зателефонувати адміністратору або написати в чат на сайті для бронювання місця на певну дату.
  • Локацыя : М. Майдан Незалежності. вул. Костьольна, 9, оф. 47. Вхід через арку. Пройшовши арку, ліворуч перші двері. Код дверей 4747, 3 поверх.

 

Контакти: 067 8037331

Мапа

Відео як нас знайти

 

 

 


 

 

Facebook Comments