Подаруйте своїм коханим та близьким інтелектуальний, вишуканий подарунок, повний позитивного настрою.

Подарунковий сертифікат на МК для ДВОХ — Картина 100*70 см

МК — Алкогольні-чорнила-для-двох-100х70 см

алкогольные чернила мастер класс артакадемия

Подарунковий сертифікат на Майстер клас Алкогольними Спиртовими чорнилами

Даний сертифікат дає можливість відвідати Майстер клас з малювання Алкогольним чорнилом (Студія по вул. Костьольна, 9, оф. 47). Всі матеріали надаються студією: 1 аркуш 100*70 см  кольори-чорнила, супутні матеріали, рукавички, нарукавники, ізопропіловий спирт у необхідному для заливання одного шару.

На початку майстер-класу проходить детальний інструктаж і в першу чергу ми пропонуємо вибрати картину для малювання з наших каталогів. Після ознайомлення з великою картотекою фотографій Ви зможете відразу приступити до створення Вашого шедевра алкогольним чорнилом під чуйним керівництвом майстра.

Теорія (в помірній кількості) та практичні поради даються художниками-викладачами під час уроку.

 

 

  • Сертифікат надається на відвідування 1 Майстер класу для однієї особи або (двох згідно з типом купленого сертифікату) (тривалість 140 хвилин) у студії Артакадемія за адресою вул. Костьольна, 9, оф. 47.
  • Термін дії сертифікату (1 місяць з дати продажу) Включає в себе на вибір майстер клас з Алкогольним чорнилом, а також можливе перерахунок та відвідування за попереднім повідомленням — МК Епоксидною смолою, Флюїд арт, Інтер’єрна картина.
  • РЕЄСТРАЦІЯ — після прибання сертифіката, необхідно зателефонувати адміністратору або написати в чат на сайті для бронювання місця на певну дату.
  • Локація: М. Майдан Незалежності. вул. Костьольна, 9, оф. 47. Вхід через арку праворуч від магазину. Пройшовши арку, ліворуч перші двері. Код дверей 47к, 3 поверх.

Контакти:

 

067 803 7331

М. Майдан Незалежності. вул. Костьольна, 9, оф. 47. Вхід через арку праворуч від магазину. Пройшовши арку, ліворуч перші двері. Код дверей 47к без дзвінка, 3 поверх.

Мапа

Facebook Comments